Schilderwerk

Bij schilderwerk komt meer kijken dan simpel een kleurtje om uw woning/bedrijfspand een mooie uitstraling te geven. Natuurlijk is uitstraling een belangrijk aspect, maar doelmatig onderhoud geeft u de mogelijkheid om langer te genieten van deze uitstraling. Als u het schilderwerk tijdig uit laat voeren bespaart dit veel extra werkzaamheden, arbeidsintensiviteit en kosten. Wij combineren deze aspecten voor jarenlang plezier!

Behang en glasvezel verwerking
Glasvezel verricht wonderen op wanden. Vooral op lelijke wanden, wanden die het zwaar te verduren hebben (stoot/krasvast, goed reinigbaar) of wanden die een speciaal tintje moeten krijgen. Glasvezel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur. Een afwerking in een multi-color verfsysteem geeft een extra fraaie en hoogwaardige muurafwerking. Glasvezel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, pleisterwerk, spuitgips, gipskarton platen en alle bestaande houtvezel platen.

Naast het verwerken van de diverse soorten glasweefsel heeft Schildersbedrijf Barendrecht ook ruime ervaring in het plakken van alle andere soorten behang.

Bij Schildersbedrijf Barendrecht kunt u o.a. terecht voor:

Schilderwerk: zowel binnen- als buitenschilderwerk
Wandafwerking: sausen, spuiten, het behandelen van waterschade, behangen, glasvezel plakken, lambrisering aanbrengen, structuur enz.
Klein timmerwerk: ramen, kozijnen, onderhoud, houtrotreparatie.
Kitnaden: het aanbrengen of vervangen van kitwerk